Erve Oostwold (NL-9685-01) Oostwold
huren op Vakantiehuizen.be

Erve Oostwold

Huis Nummer: 230.6970

Naam: Erve Oostwold
Land: Nederland
Regio: Groningen
Plaats: Oostwold

Huis Code: NL-9685-01
Sterren: 5 Sterren
Maximum personen: 18
Max. huisdieren: 4
Slaapkamers: 9
Prijs 1 week vanaf : € 0,-
Situering: Vrijstaand
Soort: Boerderij
Ligging: Landelijk

 
 • Zwembad
 • Sauna
 • Jacuzzi
 • Vaatwasser
 • Internet
 • Niet Roken


Opties

Erve Oostwold (230.6970)

Vakantiehuis - : Erve Oostwold
Vakantiehuis - : Erve Oostwold Vakantiehuis - : Erve Oostwold Vakantiehuis - : Erve Oostwold Vakantiehuis - : Erve Oostwold Vakantiehuis - : Erve Oostwold Vakantiehuis - : Erve Oostwold Vakantiehuis - : Erve Oostwold Vakantiehuis - : Erve Oostwold Vakantiehuis - : Erve Oostwold Vakantiehuis - : Erve Oostwold Vakantiehuis - : Erve Oostwold Vakantiehuis - : Erve Oostwold Vakantiehuis - : Erve Oostwold Vakantiehuis - : Erve Oostwold Vakantiehuis - : Erve Oostwold Vakantiehuis - : Erve Oostwold Vakantiehuis - : Erve Oostwold Vakantiehuis - : Erve Oostwold Vakantiehuis - : Erve Oostwold Vakantiehuis - : Erve Oostwold Vakantiehuis - : Erve Oostwold Vakantiehuis - : Erve Oostwold Vakantiehuis - : Erve Oostwold Vakantiehuis - : Erve Oostwold Vakantiehuis - : Erve Oostwold Vakantiehuis - : Erve Oostwold Vakantiehuis - : Erve Oostwold Vakantiehuis - : Erve Oostwold Vakantiehuis - : Erve Oostwold Vakantiehuis - : Erve Oostwold Vakantiehuis - : Erve Oostwold Vakantiehuis - : Erve Oostwold Vakantiehuis - : Erve Oostwold

Erve Oostwold

Omschrijving:
Deze gerestaureerde boerderij te Oostwold is een luxueuze en sfeervolle groepsaccommodatie. De boerderij is voorzien van alle hedendaagse gemakken, waaronder een sauna, jacuzzi en overdekt zwembad met verwarmd terras. Er bevinden zich 9 tweepersoons slaapkamers met eigen badkamer - met daarnaast nog een authentieke badkamer met bad.

In de zit- en eetkamer zijn de 19e eeuwse betimmeringen en luiken compleet aanwezig, net als originele glasdeuren en de decoraties aan de buitenzijde. Het vakantiehuis is gebouwd op de fundamenten van een oude borg, waarvan de muren nog aanwezig zijn in de keldergewelven. De boerderij is geheel energieneutraal en maakt gebruik van duurzame energiebronnen. Het wordt verwarmd in de winter en gekoeld in de zomer via zonnepanelen en warmtepompen.

De omgeving leent zich voor het maken van mooie wandel-, fiets- en ook kanotochten. De graspaden langs de beken zijn voor wandelaars opengesteld. Naast het brengen van een bezoek aan de gezellige stad Groningen, is het ook de moeite waard een kijkje te nemen in de Groningse dorpen en vestingstad Bourtange.

Indeling:
Parterre: (woonkamer(TV(flatscreen)), eetkamer(eettafel(18 personen)), keuken(fornuis(5 kookplaten, inductie), oven, afwasmachine, koelkast, vriezer), slaapkamer met badkamer(2x 1-pers. bed, douche, wastafel, toilet, kinderbed), slaapkamer met badkamer(2x 1-pers. bed, douche, wastafel, toilet, kinderbed), slaapkamer met badkamer(2x 1-pers. bed, douche, wastafel, toilet), slaapkamer met badkamer(2x 1-pers. bed, douche, wastafel, toilet), slaapkamer met badkamer(2x 1-pers. bed, douche, wastafel, toilet), slaapkamer met badkamer(2x 1-pers. bed, douche, wastafel, toilet), slaapkamer met badkamer(2x 1-pers. bed, douche, wastafel, toilet), slaapkamer met badkamer(2x 1-pers. bed, wastafel, toilet), slaapkamer met badkamer(2x 1-pers. bed, douche, wastafel, toilet, kinderbed), badkamer(ligbad, douche, wastafel), toilet, wasruimte)

hal, sauna, jacuzzi, tuin, tuinmeubilair, BBQ(houtskool), zwembad(privé, overdekt), kinderstoel, kinderstoel, kinderstoel
Opmerking:
Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
Tips Eigenaar:
Erve Oostwold heeft een mild-zoutwater zwembad en dat heeft heilzame effecten. Zout-elektrolyse maakt gebruik van de meest geavanceerde apparatuur. Toepassing van zout-elektrolyse verhoogt de kwaliteit van het zwemwater. Door de constante afgifte van vrij chloor is de desinfectie optimaal. Zout-elektrolyse doet dat met een zoutgehalte dat 10x lager is dan in zeewater. Het zwemwater niet naar chloor en geeft het geen irritatie en rode ogen. Het voelt heel zacht aan en heeft het therapeutische effecten op de huid.

Wat is er te doen in de omgeving van Erve Oostwold?

Watersport, wandelen, fietsen, golf, historie, rondvluchten, dinopark

• Oldambtmeer (50 meter) 800 ha

Erve Oostwod ligt aan het Oldambtmeer, een kunstmatig meer dat is aangelegd in het veengebied tussen de zandheuvels van Midwolda en Oostwold in het Noorden en Winschoten in het Zuiden.
Het Oldambtmeer is per boot te bereiken vanaf het Winschoterdiep en via de Blauwe passage, een noordelijke vaarverbinding, die het Oldambtmeer via het Termunterzijldiep verbindt met Delfzijl, de Dollard en het Damsterdiepcircuit.

• Strand Midwolda (< 1 km)

• Jachthaven, Verhuur van motorsloepen, motorboten, zeilboten, kano’s en waterfietsen

Huninga’s Watersport (< 1 km)
Jachthaven Midwolda, Strandweg 1, 9681 BK Midwolda, http://watersporthuningas.nl/

• Zeilschool de Blauwe stad (< 1 km)
http://www.zeilschoolblauwestad.nl/

• Nieuwe vaarverbinding “Blauwe Passage” (< 1 km)

De Blauwe Passage is de nieuwe vaarverbinding die de noordrand van het Oldambtmeer aansluit op het Nieuwe Kanaal richting Nieuwolda. Hiermee krijgt het Oldambtmeer een aansluiting op het Termunterzijldiep, de Dollard en de Eems in Duitsland. Binnengaats ontstaat een verbinding via Delfzijl naar het Damsterdiepcircuit en andere routes in Groningen en Friesland.

• Pitch & Putt Golf Oostwold: naast erve Oostwold

Pitch&Putt Golf wordt gespeeld op een kleine 18-holes golfbaan. Instructie en het gebruik van alle materialen, golfclubs (slagstokken), ballen, tees en scorekaarten, zijn bij de prijs inbegrepen. Een 18-holes rondje Pitch&Putt Golf speel je ongeveer in 2 tot 2,5 uur.

• Oostwold Airport (1,3 km): rondvluchten, proeflessen, parachute springen

U kunt hier dagelijks terecht voor prachtige rondvluchten boven de provincies Groningen en Drenthe of over de Duitse en Nederlandse Waddeneilanden.
Op Oostwold Airport in Groningen kunt u ook proeflessen krijgen van een echte piloot. Na een aantal proeflessen en klassikale theorie mag u zelf plaatsnemen achter de stuurknuppel en eigenhandig het vliegtuig besturen. De vliegtuigen worden ook gebruikt voor parachute springen.

• Ennemaborg, Midwolda en Midwolderbos (3 km)
http://www.groningerlandschap.nl/erfgoed/borgen/ennemaborgh/

Landgoed Ennemaborgh is in beheer van Het Groninger Landschap. De borg zelf is een statig landhuis dat getuigt van vroegere grandeur. De tuin, ontworpen in de strenge Franse stijl van de achttiende eeuw, heeft strakke vormen en rechte lijnen. Groot is het contrast met het bos dat zich daarachter uitstrekt, het Midwolderbos. Hier mag de natuur zijn gang gaan en met de jaren oogt het bos steeds natuurlijker en gevarieerder. Daarvoor zorgen de konikpaarden die hier vrij rondlopen en zelf bepalen waar ze grazen. Het bos is een regionaal bolwerk van veel soorten vogels en andere dieren en staat bekend om zijn rijkdom aan paddenstoelen.

• Koetshuys van de Ennemaborgh
In het weekend kun je op het landgoed in het Koetshuys terecht voor koffie, thee, lunch en andere lekkernijen. Koetshuys Ennemaborgh is in het weekend geopend van 12.00 tot 18.00 uur.

• Wandelroutes

Ennemaborg
http://www.groningerlandschap.nl/activiteiten/wandelen/wandelroute-ennemaborgh/

Lange afstandwandelpaden
Door Oldambt lopen twee Lange Afstand Wandelpaden. Het Wadden- en Wierdenpad (LAW 5-5) gaat van Bad Nieuweschans naar Lauwersoog, dus langs de Noordzeekust. Het Noaberpad (LAW 10) gaat van Bad Nieuweschans naar de grensplaats Emmerich aan de Rijn en loopt dus langs en over de grens naar het zuiden.

• Fietsroutes
http://www.fietsenwandelweb.nl/route/view/291369/Fietsroute-Ga-toch-fietsen-door-de-Blauwe-Stad.nl#
http://www.fietsenwandelweb.nl/route/view/291367/Fietsroute-Ga-toch-fietsen-langs-de-Dollard.nl
http://www.fietsenwandelweb.nl/route/view/228389/Fietsroute-Ga-toch-fietsen-door-Westerwolde.nl

• Zandsculpturen Blauwe stad

• Landgoed Tenaxx (16,6 km):
Arboretum, Dinopark, Dinohunt, Survivalrun, Bootjesvijver, café

De Triceratops, de Velociraptor en natuurlijk de Tyrannosaurus Rex… ze zijn allemaal te vinden in de bossen van Landgoed Tenaxx! In totaal zijn er meer dan twintig dinosaurussen, nagemaakt op ware grootte. Ze staan verscholen in het bos, dus zul je ze moeten zoeken (Dinotrack). Wanneer je op pad gaat in het Krijtwoud klinkt er af en toe een spectaculair gebrul. Probeer ze allemaal te vinden!
Landgoed Tenaxx heeft een 3D Boogschietbaan. Het parcours is uitgezet in het bos rond het park en de doelen zijn natuurlijk dino’s. Het is een spannend avontuur om met pijl en boog door de bossen te sluipen en te jagen op de dino’s. De pijlen zijn stomp, dus het schieten is veilig, ook voor jongere kinderen.
http://dinopark.landgoedtenaxx.nl/

• Vesting Bourtange (32 km)

Vlakbij de Duitse grens, in het prachtige Westerwolde (Zuid-Oost Groningen), ligt de vesting Bourtange. Een uniek historisch verdedigingswerk dat zijn gelijke niet kent. Heden en verleden gaan perfect samen in deze kleine, sfeervolle vestingstad.
• Stad Groningen (36 km): Martinitoren, Groninger museum, oude stad
Omgeving
Stad: Oostwold

 
E-mail: *
Aankomst Datum:
Vertrek Datum:

Uw vraag:

U kunt het geselecteerde vakantiehuis naar een vriend sturen. Vul hiervoor onderstaand formulier in..
Uw naam:
Uw e-mail:
Ontvanger:
Ontvanger e-mail adres: *

Uw bericht:

dit-vakantiehuis
Selecteer een maand:Dit vakantiehuis kan nog geboekt worden voor onderstaande data:

Aankomst Datum-Vertrek DatumDuurPrijsBoek
Mon 23 Sep 2019 - Fri 27 Sep 20194€ 1797 € 1367
€ 430 Korting


Extra kosten
Eindschoonmaak: € 227
 
Huisdieren: Max. 4; € 10/dier/verblijf
 
Bedlinnen: € 139/verblijf
 
Badlinnen: Mogelijkheid tot huren, € 6 p.p./verblijf
 
Keukenlinnen: Aanwezig
 
Elektriciteit: € 83/nacht
 
Wifi: Gratis
 
Water: € 15/nacht
 
Toeristen-belasting: € 0,95/persoon/nacht
 
Kinderbed: gratis (op aanvraag)
 
Kinderstoel: gratis (op aanvraag)